Vejce natvrdo

Napsal Adminka* (») 22. 5. 2012 v kategorii Základy vaření, přečteno: 1941×
varena-vejce.jpg

Způsob přípravy vejcí natvrdo, nebo jinak vařených vejcí:

1 i více vejcí (pro začátečníky doporučuji zezačátku vařit méně vejcí, kdyby se něco nepovedlo:))

0,5 l vody

........................................

1) Vejce vložíme do studené vody a dáme vařit.

2) Jakmile vodu přivedeme k varu (to poznáme tak, že voda začne bublat), vejce je téměř hotové, proto ztlumíme teplotu zdroje a vaříme dalších 5-8 minut.

3) Uvařená vejce ihned vložíme do studené vody a je hotovo!! ;)

No vidíš, zvládl/a jsi to !!;)

Pokud máš problém nebo se chceš na něco zeptat, piš do komentářů, ráda ti na tvůj dotaz odpovím ;);;)

Bon Appétit!

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel devět a pět