Příprava špaget - základní recept:
voda podle velikosti hrnce
špagety
sůl
..................................
1) Hrnec naplníme do jeho tři čtvrtě vodou, prostě trochu nad půlků hrnce, ale nepřežeňte to, jinak potom voda prská a nadělá to pěkný binec...:/
2) Přivedeme vodu v hrnci k varu a jakmile začne voda bublat, nasypeme špagety do hrce, pokud přečnívají, vezmeme vidličku a přepůlíme je - špagety v horké vodě změknou, takže půjdou ohnout...
3) Špagety v hrnci vaříme většinou 6-7 min jako ,,al dente´´, ale přesnou dobu al dente naleznete na obalu špaget.
4) Hrnec odsavíme a špagety zcedíme a necháme vychladnout. Podáváme na mnoho způsobů... Viz. kategorie Těstoviny.
Dotazy piště do komentářů...
Bon Appétit!! ;)