Příprava spaghetti bolognese:
špagety (uvařené podle zákl. receptu - najdeš v kategorii Základy vaření)
boloňskou omáčku (ve skleněné lahvičce) - doporučuji ,,Extra Bolognese´´ od firmy Panzani
parmazán
2 stroužky česneku
bazalka (popřd. petrželka)
...........................................
1) Tento způsob přípravy je velice jednoduchý protože počítám s tím, že už máte uvařené špegety:)
2) Takže máte už to nejhorší za sebou a teď už si jenom vyklopte do malého kastrůlku boloňskou omáčku (aby jídlo mělo takovou chuť jakou má mít tak nekupujte zbytečně levné boloňské omáčky a vsaďte na filmu Panzani:);)) a na mírném plameni ohřívejte za stálého míchání - můsíte ale jednat rychle, omáčka je hned horná, tak abyste ji neuškvařili:D!!
3) Mezitím oloupejte a nadrobno nakrájejte česnek, část natrhané ,,travičky´´ (=bazalka, petrželka)
si umyjte a také nakrájejte.
4) Vypněte sporák a omáčku podávejte na teplé špagety. Nakonec špagety ozdobte bazalkou a posypte parmazánem nebo jiným sýrem...
Bon Appétit!! ;)